Advies

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Advies

Advies

Wij zijn de verbinder bij verschillende samenwerkingsvraagstukken. Onze ondersteuning is gericht op de samenwerking tussen mensen én organisaties. Binnen iedere samenwerking is vertrouwen, de juiste verbinding, vrijheid, transparantie, veiligheid en gelijkwaardigheid erg belangrijk. Wij ondersteunen bij een beter inzicht binnen deze samenwerking en het oplossen van de vraagstukken. Hierbinnen kijken wij naar het totale plaatje en de organisatie.

Daphaer ondersteunt apotheken bij het samenwerken met andere (zorg)disciplines, waaronder dietisten en verpleegkudige specialisten.

Medicijngebruik kan invloed hebben op de voedingstoestand van een patiënt. Maar andersom kan voeding ook de werking van medicijnen veranderen. 

Apothekers hebben veel kennis over geneesmiddelen, maar in de regel minder over de invloed ervan op de voedingsstatus of over het effect van voeding op de werking van medicatie. Er zijn echter verschillende mechanismen waarop voeding en geneesmiddelen elkaar significant kunnen beïnvloeden. Om de medicatieveiligheid en patiëntveiligheid verder te vergroten is er daarom meer kennisuitwisseling nodig over dit onderwerp tussen zorgverleners, zoals apothekers, diëtisten en voorschrijvers.

Voor meer informatie je contact opnemen via onderstaand contact formulier of je kunt ons bellen.

 

  

 

Daphaer is leerbedrijf voor HU Utrecht Farmakunde, wij willen onze kennis en ervaring graag inzetten om studenten te begeleiden binnen hun stage en studie.

 

Contact

Contact

  Contactgegevens

  Daphaer BV

  Eigendomweg 6
  3765 ED Soest

  (06) 15231269 (Aernoud)
  (06) 12437776 (Daphne)

  Algemene voorwaarden

  Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

  Privacyverklaring

  Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

  Nieuws

  Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.