Teambuilding, individueel en zelfreflectie

Daphaer verzorgt creatieve teambuilding activiteiten, als individueel – losse inschrijvingen. Leer elkaar en jezelf eens op een heel andere manier kennen, een ideale manier om aan samenwerken te werken. Niks moet, geef je inspiratie de ruimte….

Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek, zelfreflectie en efficiëntie te creëren binnen je eigen functioneren en werk. Communicatie is behalve een sociale activiteit, ook het resultaat van het contact: de optelsom van wederzijdse betekenisgevingen, ook wel communicatie-effect genoemd. Zoals het woord betekenisgeving al zegt, gaat het om betekenis geven. Geven staat centraal. Geven om de consument vereist het vermogen om te kunnen geven aan de consument. In de Betekeniseconomie bestaan bedrijven dan ook bij gratie van hun competentie om te kunnen geven wat mensen als betekenisvol beleven, en daarmee als waardevol bestempelen.

12_basisvormen_van_betekenisgeving

Daphaer werkt samen met kunstenares Marieke Hulsegge, Stef Veddder en een ervaren golfpro. In de dagelijkse praktijk loop je tegen verschillende problemen/knelpunten aan. Deels heb je hier zelf invloed op en deels ook niet. Hoe ga je met deze knelpunten en problemen om? Waarom is dit jouw aanpak? Kortom we reiken je naast bewuster samenwerken een kijk in je eigen zelfreflectie-spiegel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *