Coaching

“Samen stilstaan, bewegen en nieuwe stromingen ontdekken”

Coaching

Coaching

Samen vinden we nieuwe wegen…

Wij zijn gecertificeerd (practitioner) coach en helpen jou bij het aanboren en ontwikkelen van jouw talenten. Samen bespreken en analyseren we zowel de situatie als de mogelijkheden. We verkennen en ontdekken samen nieuwe wegen en mogelijke oplossingen. Jij houdt de regie over jouw eigen ontwikkeling en leerproces.

Wederzijds vertrouwen en respect is de basis voor een goede coachingsrelatie. Daarom is het kennismakingsgesprek, vrijblijvend en zonder kosten. Jij kan dan voor jezelf bepalen of je met ons in zee wilt. In de volgende stap bespreken we jouw doelen, aanpak en de gewenste resultaten.

Waarom coaching?

Behoefte aan de hulp van een coach ontstaat vaak wanneer je ontevreden bent over jouw huidige situatie, of omdat je omgeving je wijst op ontwikkelingsmogelijkheden. Persoonlijke coaching is maatwerk. Het gaat om jouw ontwikkelingsvragen en jouw talenten. Om een coachingstraject met succes te doorlopen, heb je altijd motivatie en een groeiwens nodig.

Hoe werkt coaching?

Bij persoonlijke coaching ben je zelf erg actief. De coach stimuleert je om verder te gaan. Natuurlijk krijg je alle tijd om de leerpunten op jouw manier te onderzoeken en je eigen te maken. De terugkoppeling van successen en verbeterpunten geeft je de mogelijkheid om gericht verder te werken.

Aan de slag

Een realistisch doel is het streven. We gaan dit doel vasthouden en vanuit hier actief samen aan de slag. We stellen een (realistisch) doel, een eindresultaat.

Wil je meer weten of een afspraak maken neem dan contact met ons op.

Aangesloten bij:

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer BV

Birkstraat 95-7
3768 HD Soest

(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.