Coaching

“Samen stilstaan, bewegen en nieuwe stromingen ontdekken”

Coaching

Coaching

Teamleider apotheek en nu?

Hoe motiveer jij het team?
Hoe kom ik daadkrachtig over en blijf ik bij mijzelf?
Hoe ga ik om met lastige situaties, specifieke vraagstukken?

3-daags Coachtraject Teamleider apotheek (locatie Amersfoort)

We gaan met jou en andere teamleiders van verschillende apotheken aan de slag, om kennis met elkaar te delen en om actief van elkaar te leren. 

Wij bespreken vooraf jouw vragen en wensen en nemen deze mee in dit maatwerk coachtraject. Gedurende 3 dagen wordt je begeleid en heb je tussen de coachsessies tijd om het geleerde in de praktijk toe te passen. Groepsgrootte 4-8 teamleiders. Interesse? Geef je dan op voor deze 3 leerzame coachdagen, via het onderstaande contactformulier. 

Data 3-daagse coachtraject  najaar 2020   (09:30 – 16:30 uur)

Kosten  3-daags traject €1.725,00 (exclusief btw).                Inclusief online test en online 1-op-1 coachsessie.

Donderdag 17 september, 8 oktober en 5 november

Donderdag 1 oktober, 22 oktober en 19 november

Coachtraject teamleider apotheek

(in-company)

We gaan maatwerk met jou aan de slag, dit kan gewoon in de apotheek zijn. Wij bespreken vooraf de wensen en nemen deze mee in dit maatwerk coachtraject. Gedurende 13 coachsessies over een periode van 3-4 maanden word je begeleid en heb je tussen de coachsessies tijd om het geleerde in de praktijk uit te voeren. Interesse? Wij komen graag vrijblijvend langs in de apotheek.

Coachtraject (online of op locatie)

Onderwerpen kunnen zijn: ‘Kijkje in jezelf’ of ‘Jouw Team’

We gaan maatwerk met jou aan de slag. Wij bespreken vooraf de wensen en nemen deze mee in dit maatwerk coachtraject. Gedurende 6 coachsessies word je begeleid, krijg je opdrachten en heb je tussen de coachsessies tijd om het geleerde in de praktijk uit te voeren. Interesse? 

Kosten traject €480,00 (exclusief btw en eventuele reiskosten)Incl. online test.

Wil je meer weten of een afspraak maken neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.

Aangesloten bij:

Samen vinden we nieuwe wegen…

 Wij zijn gecertificeerd (practitioner) coach en helpen jou bij het aanboren en ontwikkelen van jouw talenten. Samen bespreken en analyseren we zowel de situatie als de mogelijkheden. We verkennen en ontdekken samen nieuwe wegen en mogelijke oplossingen. Jij houdt de regie over jouw eigen ontwikkeling en leerproces.

Wederzijds vertrouwen en respect is de basis voor een goede coachingsrelatie. Daarom is het kennismakingsgesprek, vrijblijvend en zonder kosten. Jij kan dan voor jezelf bepalen of je met ons in zee wilt. In de volgende stap bespreken we jouw doelen, aanpak en de gewenste resultaten.

 

Waarom coaching?

 Behoefte aan de hulp van een coach ontstaat vaak wanneer je ontevreden bent over jouw huidige situatie, of omdat je omgeving je wijst op ontwikkelingsmogelijkheden. Persoonlijke coaching is maatwerk. Het gaat om jouw ontwikkelingsvragen en jouw talenten. Om een coachingstraject met succes te doorlopen, heb je altijd motivatie en een groeiwens nodig. Bij persoonlijke coaching ben je zelf erg actief. De coach stimuleert je om verder te gaan. Natuurlijk krijg je alle tijd om de leerpunten op jouw manier te onderzoeken en je eigen te maken. De terugkoppeling van successen en verbeterpunten geeft je de mogelijkheid om gericht verder te werken. Een realistisch doel is het streven. We gaan dit doel vasthouden en vanuit hier actief samen aan de slag. We stellen een (realistisch) doel, een eindresultaat.

 

Wat levert dit coachtraject jou op

Aan het eind van het coachtraject heb je handvatten meegekregen die je kunt toepassen binnen jouw apotheek, die van positieve invloed zijn op jezelf, het apotheekteam en de organisatie.

Competenties waarmee je actief aan de slag gaat zijn: 

– leiderschap

– communiceren

– samenwerken.

Jouw persoonlijke groei en wensen staan voorop en hiermee helpen wij jou verder om deze te ontwikkelen.

 

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer BV

Birkstraat 95-7
3768 HD Soest

(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial