Coaching

  Daphne verzorgt binnen Daphaer de coachtrajecten.

Samen vinden we nieuwe wegen…

Daphne helpt je bij het aanboren en ontwikkelen van je talenten en is gecertificeerd coach (practitioner). Samen bespreken en analyseren we situaties en mogelijkheden. We ontdekken en verkennen samen nieuwe wegen en mogelijke oplossingen. Maar jij houdt de regie over jouw eigen ontwikkeling en leerproces. Eventueel zetten wij gevalideerde testen in, waarvan wij een licentie hebben.

Waarom coaching?

Behoefte aan de hulp van een coach ontstaat vaak wanneer je ontevreden bent over jouw huidige situatie, of omdat je omgeving je wijst op ontwikkelingsmogelijkheden. Persoonlijke coaching is maatwerk. Het gaat om jouw ontwikkelingsvragen en jouw talenten. Om een coachingstraject met succes te doorlopen, heb je altijd motivatie en een groeiwens nodig.

Hoe werkt coaching?

Bij persoonlijke coaching ben je zelf erg actief. De coach stimuleert je om verder te gaan. Natuurlijk krijg je alle tijd om de leerpunten op jouw manier te onderzoeken en je eigen te maken. De terugkoppeling van successen en verbeterpunten geeft je de mogelijkheid om gericht verder te werken.

Aan de slag

Wederzijds vertrouwen en respect is de basis voor een goede coachingsrelatie. Daarom is het kennismakingsgesprek, vrijblijvend en zonder kosten. Jij kan dan voor jezelf bepalen of je met ons in zee wilt. In de volgende stap bespreken we jouw doelen, aanpak en de gewenste resultaten.

Een realistisch doel is het streven. We gaan dit doel vasthouden en vanuit hier actief samen aan de slag. We stellen een (realistisch) doel, een eindresultaat. Daphne werkt effectief en efficiënt samen, alles met kwaliteit en een goed eindresultaat. Soms kan het voorkomen dat bij een zakelijke leerwens een afspraak samen met de manager/leidinggevende erbij een toegevoegde waarde is. Hier zijn vertrouwen, een veilige omgeving naast geheimhouding belangrijke onderdelen.

Onze tarieven.

Informatie coaching aanvragen

 

One Comment on “Coaching

  1. Pingback: Niveaus van persoonlijk functioneren -