Daphaer heeft een samenwerking met eastly webdesigner

De webdesigner eastly waarmee Daphaer een samenwerkingsovereenkomst heeft is gespecialiseerd in mooie en creatieve one-page websites. Een oplossingen voor het MKB, startende ondernemers en particulieren.Wij brengen daardoor onze relaties graag in contact met deze webdesigner die voor kwaliteit, samenwerken en nazorg gaat. Want na het live gaan van je website, blijf je vaak met veel vragen zitten. En dan? Dan staat eastly nog steeds voor je klaar, deze nazorg valt binnen het pakket.

Webdesigner eastly is gespecialiseerd in unieke en creatieve one-page websites en oplossingen voor het MKB, startende ondernemers en particulieren.]

Succesvol op het web

Wij helpen u succesvol op het web te zijn. Met mooie, optimaal bereikbare en vindbare one-page websites, helpt eastly u internet effectief in te zetten en zo meer rendement te behalen. Websites van eastly vallen op door het overzichtelijke, unieke one-page design en onderscheiden zo uw bedrijf van dat van uw concurrenten.

Uit onderzoek blijkt dat een one-page website leidt tot hogere conversie. Conversie is dat wat u wilt dat de bezoeker op uw website doet, bijvoorbeeld uw product kopen, of contact opnemen. De eenvoudige navigatie van een one-page website maakt het uw bezoekers gemakkelijk om dat te doen. Daarnaast zijn responsive websites van eastly voor zoekmachines geoptimaliseerd en daardoor goed vindbaar.

Ook uw bestaande website kan door eastly worden ondersteund en, wanneer u dat wilt, worden omgezet naar een nieuwe responsive website.

De persoonlijke aanpak onderscheidt ons van andere webdesigners. Wij luisteren goed naar uw wensen, reageren snel op uw vragen en denken graag met u mee over oplossingen en mogelijkheden. Met aandacht voor kwaliteit tot in de details bereiken we zo in samenwerking met u een goed resultaat, de one-page website.

Meerwaarde is de persoonlijke aanpak en goede nazorg. Want na live gaan is er meer…

Tussen de €749,- en €1099,- kost een nieuwe website gebouwd door eastly, incl. live zetten en nazorg.

 

Google plaatst mobielvriendelijke websites hoger in de zoekresultaten.
Sinds 21 april 2015 plaatst Google mobielvriendelijke websites hoger in de zoekresultaten. Als ondernemer is het belangrijk om online goed vindbaar te zijn en de concurrenten voor te blijven. Hoog tijd dus om jouw website te vernieuwen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *