Detachering

Detachering

Detachering

Je hebt behoefte aan extra of tijdelijk personeel, dan kan je zeker bij ons terecht. Wij richten ons op de farmacie branche en apotheekhoudende huisartsen. Mocht je een iemand nodig hebben met spoed of voor een paar dagen, dan werken wij met zzp assistenten en apothekers samen. Zij werken via ons als invalkracht, maar dit kan eveneens voor langere opdrachten.

 

Detachering

  • Tijdelijk personeel
  • Inval bij (langdurige) ziekte
  • Inval periode zwangerschapsverlof
  • Extra ondersteuning bij vakinhoudelijke projecten

Wij staan graag voor jou klaar.

Bij iedere opdracht zoeken wij naar de juiste match en kijken wij niet alleen naar het invullen van de werkzaamheden. Ook kijken wij of de kandidaat past bij de organisatie, de wensen van de opdracht en kennis heeft van de uitvoerende werkzaamheden. Detachering kan tevens worden ingezet als een ‘verlengde proeftijd’, dan kan je eerst met elkaar gaan samenwerken voordat je een (vaste) overeenkomst met elkaar aangaat.

Soldij zorgt er namens Daphaer voor dat alles voor deze verloning goed verloopt, zij zijn gespecialiseerd in payrolling. Soldij is NEN 4400 gecertificeerd en mag daarvoor het SNA (Stichting Normering Arbeid) keurmerk dragen welke haar diensten en kwaliteiten waarborgt.

 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer

Eigendomweg 6
3765 ED Soest
(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.