Detachering

Detachering

Detachering

Farmacie 

Je hebt behoefte aan extra of tijdelijk personeel, dan kan je zeker bij ons terecht.

Wij richten ons volledig op de farmacie branche, en alle functies waar een farmacie achtergrond noodzakelijk is. Voor een uitdagende baan bij een openbare apotheek, ziekenhuisapotheek, instellingsapotheek, bereidingsapotheek of apotheekhoudende huisartsenpraktijk moet je namelijk bij Daphaer zijn.

Mocht je een iemand nodig hebben met spoed of voor een paar dagen, dan werken wij ook met zzp assistenten en apothekers samen. Zij werken via ons als invalkracht, dit kan eveneens voor langere opdrachten.

Huisartsenpraktijken

Daphaer heeft een samenwerking met HuisartsenHulp. Om andere huisartsenpraktijken goed te ondersteunen bij al hun personele vraagstukken.

HuisartsenHulp is gespecialiseerd in het oplossen van alle personele vraagstukken die spelen in de eerstelijns huisartsenzorg (bij huisartspraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten). Zij maken daarbij gebruik van een groot landelijk netwerk van waarnemend huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen, gediplomeerde doktersassistenten, basisartsen en geneeskundestudenten. De focus ligt op de tijdelijke vervanging op de zeer korte termijn. HuisartsenHulp vindt meestal al binnen enkele uren een oplossing, zelfs bij spoedaanvragen, ‘s avonds of in het weekend. Daarnaast bemiddelen zij ook in vacatures voor vast personeel.

 

Detachering

 

Tijdelijk personeel

Inval bij (langdurige) ziekte of problemen met invullen rooster

Inval zwangerschapsverlof

Extra ondersteuning bij (vakinhoudelijke) projecten

 

Wij staan graag voor jou klaar.

Bij iedere opdracht zoeken wij naar de juiste match en kijken wij niet alleen naar het invullen van de werkzaamheden. Ook kijken wij of de kandidaat past bij de organisatie, de wensen van de opdracht en kennis heeft van de uitvoerende werkzaamheden. Detachering kan tevens worden ingezet als een ‘verlengde proeftijd’, dan kan je eerst met elkaar gaan samenwerken voordat je een (vaste) overeenkomst met elkaar aangaat.

 

HuisartsenHulp zorgt er namens Daphaer voor dat alles voor deze verloning als werving & selectie binnen de huisartsenpraktijken goed verloopt. HuisartsenHulp is opgericht in 2009 met als doel innovatieve en laagdrempelige oplossingen te bedenken voor praktische problemen waar huisartsen mee te maken krijgen. HuisartsenHulp focust zich op het werven en bemiddelen van (tijdelijk) personeel bij acute uitval. Wij vinden vaak al een geschikte kandidaat binnen 24 uur en zijn dagelijks, ook ’s avonds en in het weekend, telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een kandidaat van ons over te nemen voor een vast dienstverband. We streven ernaar om altijd een oplossing en een passende kandidaat te vinden.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Contact

Contact

  Contactgegevens

  Daphaer BV

  Eigendomweg 6
  3765 ED Soest

  (06) 15231269 (Aernoud)
  (06) 12437776 (Daphne)

  Algemene voorwaarden

  Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

  Privacyverklaring

  Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

  Nieuws

  Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.