Detachering

Farmacie en huisartsenpraktijken

Je hebt behoefte heeft aan extra of tijdelijk personeel, dan kan je zeker bij ons terecht.

 • Tijdelijk personeel
 • Inval bij (langdurige) ziekte
 • Inval periode zwangerschapsverlof
 • Extra ondersteuning bij vakinhoudelijke projecten

Wij  staan graag voor jou klaar.

Bij iedere opdracht zoeken wij naar de juiste match en kijken wij niet alleen naar het invullen van de werkzaamheden. Maar ook of de kandidaat past bij de organisatie, de wensen van de opdracht en kennis heeft van de uitvoerende werkzaamheden. Bij detachering heb je geen last van allerlei interne procedures, papierwerk en wettelijke verplichtingen toch de tijdelijke open plek opvullen.

Detachering kan tevens worden ingezet als een ‘verlengde proeftijd’, dan kan je eerst met elkaar gaan samenwerken voordat je een (vaste) overeenkomst met elkaar aangaat.

Voordelen van detachering zijn:

 1. Vrij van alle juridische en administratieve handelingen betreft verlonen
 2. Vanaf de eerste ziektedag geen kosten meer
 3. Bij ziekte de juiste begeleiding
 4. Geen extra hoge personeelskosten in de vakantiegeldperiode
 5. Personeelskosten zijn helder zonder verrassingen achteraf
 6. Je ontvangt periodiek een overzichtelijke factuur
 7. Persoonlijke helpdesk voor opdrachtgever als werknemer.

Soldij zorgt er namens Daphaer voor dat alles voor deze verloning goed verloopt, zij zijn gespecialiseerd in payrolling. Soldij is NEN 4400 gecertificeerd en mag daarvoor het SNA (Stichting Normering Arbeid) keurmerk dragen welke haar diensten en kwaliteiten waarborgt.
Als werkgever blijf je verantwoordelijk voor het aansturen van uw personeel. Je bepaalt de hoogte van het salaris, het aantal te werkuren en een eventuele bonus. Daarnaast voer je als werkgever zelf de beoordelingsgesprekken en regelt alle andere zaken die van belang zijn voor het functioneren van de medewerkers op de werkvloer. Voor de kandidaat/werknemer verandert er in feite niks. Zekerheid voor de organisatie en zekerheid voor de kandidaten/medewerkers.

Meer weten hoe wij werken, neem dan contact met ons op.