E-Scan voor ondernemers ‘jouw ondernemersprofiel’

E-Scan voor ondernemers

Gebruik het als spiegel om jezelf en jouw onderneming verder te laten groeien. De E-Scan is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar succesvol ondernemerschap dat in 1995 is gestart en continu wordt geëvalueerd. De uitkomst van de E-Scan laat je zien hoe jouw ondernemerscompetentie scoort. Je ziet je sterke punten. Punten die kunnen worden verbeterd en hoe deze (beter) kunnen worden ontwikkeld.

Wat levert de E-Scan mij op?

Er is een E-Scan voor ondernemers, E-Scan voor starters, E-Scan voor zzp-ers en een CreativeScan. De E-Scan voor ondernemers geeft een goed beeld van uw eigen ondernemersprofiel.  Als spiegel om nog scherper te stellen en jezelf verder te kunnen ontwikkelen als ondernemer. Het persoonlijk rapport laat je in een oogopslag zien waar jouw sterke punten liggen. Punten die verbeterd kunnen worden. Kortom informatie waar je wat aan hebt en direct mee aan de slag kunt. Al meer dan 500.000 mensen hebben de E-Scan gedaan.

Afbeelding-13

Het persoonlijk rapport toont jouw resultaten afgezet tegen de ondernemerscompetentie van succesvolle branchegenoten en hoe je die het beste kunt ontwikkelen om nog ondernemender te worden. Wij gaan met je aan de slag en bespreken dit complete persoonlijke rapport met je, om hiermee ook echt actief aan de slag te gaan. Tevens kunnen we een teamanalyse maken.

Gebaseerd op de vier basis elementen van de competentie, vervolgens vertaald naar wat er voor het ondernemerschap benodigd is.

  • motivatie
  • persoonskenmerken
  • kwaliteiten
  • kennis en ervaring

Interesse? Laat het ons weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *