Locatie

Regio Gelderse Vallei
Regio Gelderse Vallei

Datum

18 apr 2020

Tijd

Hele dag

Intervisie workshop “visie van een zorgprofessional” Optima Farma voorjaarscongres 2020

Workshop Visie van een zorgprofessional

Hoe houd je het team bij elkaar? Hoe zorg je ervoor dat het hele team de werkdruk draagt? Dit zijn vragen die je jezelf vast wel eens gesteld hebt. Om een antwoord te vinden op die vragen moet er afstand genomen worden van je huidige situatie.

Tijdens deze geaccrediteerde workshop denk je samen na over een oplossing door vanuit verschillende oogpunten te kijken naar het probleem. Hoe denkt bijvoorbeeld een apotheker/arts hierover? Of de patiënt die bij jullie komt? Stap voor stap verkennen we de situatie en het probleem. Om uiteindelijk een advies te kunnen vormen. Doordat je samen met anderen erover praat, leer je ook van elkaar. In elke apotheek wordt weer anders gewerkt.

Door in gesprek met elkaar te gaan leer je op een andere manier naar een probleem of situatie te kijken, en kun je dat vervolgens steeds opnieuw toepassen bij andere situaties.

Ontdek welke visie jij hebt en ontwikkel je tot een nog betere zorgprofessional!

Intervisie

Verder verzorgt Daphaer tijdens het congres de CV-check: Zo helpen wij jou bij het opstellen van een passende CV, geven tips en kan je met alle vragen over jouw CV bij ons terecht.

Cv-check