Daphaer

Organisator

Daphaer
Telefoon
0612437776
Email
info@daphaer.nl
Website
https://www.daphaer.nl/intervisie-2/

Locatie

Amsterdam

Datum

09 sep 2020

Tijd

Bij minder dan 4 assistenten gaat de intervisie helaas niet door.
6:00 pm - 9:30 pm

Kosten

€95,00 exclusief btw

Intervisie voor apothekersassistenten in de regio

Klik op de foto voor de intro video 

Kom je ook aan onze intervisie tafel zitten, met 7 andere apothekersassistenten?

Tijdens intervisie denk je samen na over een oplossing door vanuit verschillende oogpunten te kijken naar het probleem. Hoe denkt bijvoorbeeld een apotheker hierover? Of de patiënt die bij jullie komt? Stap voor stap verkennen we de situatie en het probleem. Om uiteindelijk een advies te kunnen vormen. Doordat je samen met anderen erover praat, leer je ook van elkaar. In elke apotheek wordt weer anders gewerkt. Door in gesprek met elkaar te gaan leer je op een andere manier naar een probleem of situatie te kijken, en kun je dat vervolgens steeds opnieuw toepassen bij andere situaties.

Ontdek welke visie jij hebt en ontwikkel je tot een nog betere zorgprofessional! Gericht op ‘anders’ samenwerken, persoonlijk(e) leerdoel(en) en de werkprocessen bekijken door een andere bril.

Opgeven klik hier.

*Bij minder dan 4 assistenten kan de intervisie helaas niet doorgaan, omdat je andere zorgprofessionals nodig hebt. Wij laten het ervoor weten of de intervisie doorgaat. Tijden (inloop 18:00) 18:30-21:30 inclusief eten.