Recruitment

Farmacie en huisartsenpraktijken

Daphne is ruim 27 jaar actief werkzaam binnen de farmacie. Zij heeft een ruime ervaring als adviseur en manager binnen de branche. Daarnaast is zij werkzaam als coach, mediator, trainer en recruiter. Daphne vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Binnen recruitment  als detachering gaat het altijd op de juiste match. Deze is perfect als de opdrachtgever en kandidaat tevreden zijn. Daphne heeft een open karakter en krijgt hierdoor snel vertrouwen en aansluiting met haar gesprekspartner. De passie van Daphne is om andere mensen te helpen en te begeleiden en binnen haar werk wordt dit gevoel volledig omarmd. Die ene glimlach daar doet zij het voor… Haar persoonlijke aanpak staat voorop.

 

Daphaer ondersteunt huisartsenpraktijken bij werving en selectie. Wij detacheren doktersassistenten bij vakinhoudelijke projecten, hierbinnen werken wij actief samen met onze opdrachtgevers.

Daphaer is partner van Optima Farma en ondersteunt de farmacie branche actief bij intervisie en advies voor apothekersassistenten. Optima Farma is de beroepsvereniging van en voor ruim 15.000 apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en farmaceutisch managers, werkzaam in de farmacie in Nederland. Het vak is door ontwikkelingen in de Nederlandse (farmaceutische) gezondheidszorg veranderd: van productgericht naar klantgericht. Optima Farma ondersteunt de beroepsgroep in deze veranderingen en draagt bij aan een nieuwe en heldere positionering van de beroepsgroep in de farmacie en in de eerste lijn. Ben je nog geen lid, meld je dan aan bij de beroepsvereniging.

 

 

 

 

Meer weten hoe wij werken, neem dan contact met ons op.