Kandidaten in spotlight

Kandidaat farmkundige en apothekersassistente (regio Noorden)

Zij zet zich hard in binnen de apotheekbranche en deelt graag haar kennis met anderen, ook studenten. Zij is een aantal dagen per week beschikbaar voor andere opdrachten of inzetbaar als apothekersassistente.

Zij ondersteunt apotheken als er extra hulp nodig is, bij een verlof of ziekte. Daarnaast ondersteunt zij diverse projecten zoals  het uitvoeren van medicatiebeoordelingen, verzorgen van scholing verzorgen, ondersteunen bij de kwaliteitszorg en bij het faciliteren van interne audits.

 

Kandidaat Apothekersassistent (regio Nijmegen) 

Binnenkort is deze (junior) apothekersassistent beschikbaar. Hij is woonachtig omgeving Nijmegen en is voor 36 uur per week beschikbaar. Hij omschrijft zichzelf als loyaal, zeer stressbestendig, sociaal en geduldig.

 

(medior) Doktersassistent – kwaliteitsmanagement (regio Limburg)

Zij is woonachtig in Limburg en beschikbaar voor maximaal 40 uur per week. Zij omschrijft zichzelf als sociaal, mensenmens, teamplayer, zelfstandig en werkt gestructureerd. Zij doet haar werk met veel plezier en haar interesse ligt met name bij kwaliteitsmanagement.

 

Kandidaat Teamleider-Apothekersassistente (Zuid-Limburg)

Zij is woonachtig in Zuid-Limburg; omgeving Geleen. Zij is op zoek naar een andere werkplek en is voor 32 uur inzetbaar. Zij omschrijft zichzelf als een zelfstandige, flexibele en sociale collega. Zij zoekt een apotheek waar zij haar jarenlange kennis en ervaring verder kan inzetten. Op een goede coachende manier werkt zij graag samen met het gehele team.

 

Farmaceutisch medewerker (verschillende regio’s) Ter ondersteuning in de apotheek bij verschillende werkzaamheden.

 

Student Farmacie (regio Den Bosch)

Woonachtig ‘s-Hertogenbosch zoekt een apotheek waar hij in de weekenden (vr-zo) extra kan komen ondersteunen en werken.
Hij kijkt er naar uit om wat te betekenen voor elkaar in de apotheek en streeft ernaar om zichzelf verder te ontwikkelen. Wie heeft er een plekje voor deze enthousiaste student Farmacie? Interesse? Neem dan contact met ons op, dan verbind wij jullie (kosteloos) aan elkaar.

 

ZZP Apothekersassistent (Oost Nederland)

Binnenkort weer inzetbaar voor een (detachering)opdracht. Zij werkt met veel plezier binnen de farmacie. Naast de verantwoordelijkheden die het vak met zich meebrengt spreekt de afwisseling en het delen van vakkennis haar erg aan. Zij omschrijft zich als een positief ingestelde, leergierige en vriendelijke collega.

 

Drogisterij ervaring en wilt het farmacie vak in en de opleiding apothekersassistent starten (regio Arnhem)

Met haar velen jaren ervaring binnen de drogisterijbranche is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij is woonachtig omgeving Arnhem en zoekt een apotheek waar zij kan gaan werken en leren tegelijkertijd. Zij wilt zich gaan omscholen als apothekersassistente. Wie geeft haar deze kans en mogelijkheid? Je maakt gelijk gebruik van haar drogisterij kennis en positieve inzet.

 

 

Apothekersassistent-Teamleider (Oost Nederland)

Zij is op zoek naar een teamleidersfunctie regio Oost Nederland. Zij omschrijft zichzelf als: Positief, enthousiast, flexibel, en stressbestendig. Zij is een betrokken en verantwoordelijk assistente met een gezonde leergierigheid.

Verder werken wij actief met zelfstandige adviseurs, apothekers, apothekersassistenten en doktersassistenten samen, die voor ons verschillende opdrachten verrichten.

Interesse in één van onze kandidaten?