Kandidaten & studenten (farmacie)

“In de spotlight . . .”

Kandidaten

Kandidaten

 Na elkaar te hebben gesproken werden wij enthousiast. Zij hebben de wens uitgesproken te willen veranderen van baan.

Ervaren farmaceutisch manager uit regio Zuid-Holland.
Zij is bijna klaar met haar opdracht en binnenkort inzet bij een andere apotheek. Waarvoor is deze enthousiaste manager op (zzp)projectbasis inzetbaar:
  • Kwaliteitsmanagement
  • Voorraadbeheer en logistiek
  • Motiveren apotheekteam, algehele personeelsmanagement
  • Aanscherpen werkprocessen
  • Ondersteuning bij diverse taken van de apotheker
  • Medisch Farmaceutische beslisregels

Zij omschrijft zichzelf: Als gedreven, betrokken, meedenkend, stimulerend, echte teamworker en met veel doorzettingsvermogen.

Kandidaat apothekersassistent (regio Deventer)

Zij is op zoek naar een nieuwe baan (32-36 uur) omdat helaas haar contract niet verlengd werd door de huidige crisis. Ze heeft ervaring in zowel een openbare als poliklinische apotheek. Ook is zij bekend met zowel CGM als Pharmacom!

Kandidaat net afgestudeerde apotheker (regio Breda-Tilburg)

Zij is op zoek naar een opleidingsplek regio Tilburg-Breda. Zij is fulltime beschikbaar en wil haar positieve energie omzetten binnen de openbare apotheek, want daar ligt haar interesse.

Kandidaat 2e apotheker (regio Zwolle)

Zij zoekt: Een apotheek die tevens een erkende leerplek voor apothekers is. Een apotheek waar zij in haar 2e apothekersrol actief mee kan draaien met het team.

Wat heeft zij te bieden: Zij is voor 32 uur per week beschikbaar en staat in haar kracht als een echte verbinder intern en extern gericht. Samenwerken, actief aanwezig zijn op de werkvloer, en meedraaien aan de balie vindt zij erg fijn. Zij omschrijft zichzelf als een echte openbare apotheker en dit straalt ze uit naar haar collega’s, huisartsen en de cliënten aan de balie. 

Kandidaat apothekersassistente (regio Nieuwegein-Houten)

Zij omschrijft zichzelf als sociaal, oprecht, teamplayer en flexibel. Zij voor rond de 24 uur beschikbaar. Verder is zij bekend met CGM Apotheek als Pharmacom.

Kandidaat apothekersassistent bereidingen (regio Midden)

Zij is een ervaren bereider en staat open voor een andere werkplek om haar kennis daar verder in te zetten.

Kandidaat beherend apotheker (regio Leiden)

Zij is op zoek naar een functie als beherend apotheker. Zij is flexibel, leergierig en werkt graag samen met het team naar een vooraf gesproken doel, om de kwaliteit binnen de apotheek te verhogen.

Kandidaat apotheker (regio Amsterdam)

Zoekt een apotheek om in de toekomst over te kunnen nemen, of mee te participeren.

Kandidaat ervaren apotheker (regio Midden)

Zij omschrijft zichzelf als leergierig, vriendelijk, stressbestendig en flexibel. En zoekt naar een functie als beherend apotheker.

Kandidaat apothekersassistente (regio Dordrecht)

Zij is op zoek naar een andere baan. Zij omschrijft zichzelf als secuur, loyaal, sociaal en een harde werkster. Zij is voor maximaal 24 uur beschikbaar en heeft ervaring met Pharmacom.

Kandidaat ervaren apothekersassistente (regio Rotterdam)

Zij is op zoek naar een andere werkplek. Zij is een enthousiaste, goed gemotiveerde medewerker, leergierig, zelfstandig en in teamverband kan zij uitstekend samenwerken. Verder is zij bekend met Pharmacom nieuw en classic.

Kandidaat financiële/administratieve medewerkster-apothekersassistent.

Zij is een gediplomeerd apothekersassistent uit regio Noord-Brabant.  Maar zij heeft wel een flinke tijd geleden als apothekersassistente gewerkt waarna zij op de financiële administratie is gaan werken. Wat haar zou passen is een administratieve baan bij een apotheek, en eventueel als combinatie als apothekersassistente, na bijvoorbeeld een herintreder cursus.

Kandidaten farmaceutisch medewerker (regio Flevoland/’t Gooi, Oost en voor West Nederland)

Zij hebben al veel ervaring als medewerker en zijn op zoek naar een andere werkplek binnen de farmacie.

Kandidaat (medior) apothekersassistent (regio Amsterdam)

Zij is op zoek naar een plek bij een ziekenhuisapotheek, het liefst op de klinische afdeling of bij het medicatieteam.

Kandidaat apothekersassistent (regio Bergen op Zoom)

Collega’s omschrijven haar als een sociale en behulpzame werknemer. Binnen verschillende apotheken heeft zij zichzelf kunnen ontwikkelen tot een professionele zorgverlener. Vanuit haar vakkenkennis en werkervaring staat zij voor kwaliteit!

Kandidaat (ervaren) apothekersassistente (regio Zoetermeer)

Zij omschrijft zichzelf als loyaal, stressbestendig en secuur. In het gesprek wat wij met haar hadden, merkten we dat zij sociaal is, een echte teamplayer en sterk in haar communicatieve vaardigheden. Zij is beschikbaar voor maximaal 30 uur.

Kandidaat ervaren apothekersassistente (Noord-Holland, regio Alkmaar)

Zij is toe aan een nieuwe stap. Een andere apotheek/apotheekhoudende huisarts binnen regio Noord-Holland. Afwisseling en voldoening binnen haar werk vindt zij erg belangrijk, daarnaast staat zij graag aan de balie. Zij omschrijft zichzelf als rustig, gedreven binnen haar werk en verantwoordelijk voor haar taken. Wat wij zagen was een een teamplayer en een rots in de branding voor het team. Verder is zij bekend met CGM Apotheek en werk nu 32 uur per week. 

Kandidaat junior apothekersassistente (regio Maastricht)

Zij is woonachtig net over de grens in België en zoekt een fulltime baan binnen de farmacie als junior apothekersassistente. Zij omschrijft zichzelf als: leergierig, punctueel, serieus, sociaal en een harde werker. Zij is snel beschikbaar en fulltime.

Kandidaat (zeer ervaren) apothekersassistent (Utrecht)

Bij deze enthousiaste apothekersassistente is haar passie voor het vak duidelijk zichtbaar. Naast haar vaste baan is zij op de woensdag- en donderdagochtend beschikbaar voor andere apotheken.

Kandidaat apothekersassistente (Eindhoven)

Zij is naast haar andere baan 2 dagen per week flexibel beschikbaar. Zij is woonachtig regio Eindhoven en bekend met Pharmacom.

Farmaceutisch manager (zzp)

Met haar jarenlange ervaring ondersteunt en ontlast zij de apotheker binnen veel werkzaamheden in de apotheek. Ook neemt zij het financiële gedeelte altijd mee in haar beslissingen. Zij omschrijft zich als leergierig, betrokken, enthousiast, meedenken en kan andere goed motiveren. Zij is woonachtig regio Zuid-Holland en voor 32-36 uur beschikbaar binnen kwadrant Amsterdam-Den Haag-Rotterdam-Gouda.

 

 

 

 

 

Studenten  (farmacie) apothekersass. &

apotheker 

Meerdere studenten regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Zuid-Holland zoeken een stageplek bij een apotheek. Neem contact op en wij sturen hun gegevens graag toe.

Daphaer doet de bemiddeling van studenten kosteloos, wij helpen en denken graag mee…

  • Zoekt je een enthousiaste, leergierige, spontane aanpakker? Bel deze 3e jaars ROC BBL student dan direct 06-22581286. Graag delen wij haar verzoek (en bemiddelen kosteloos): Leuk dat je de moeite neemt om mijn bericht te lezen, mijn naam is Linda van de Klippe en ik ben 32 jaar. In mijn werkzaamheden als apothekersassistente draai ik volledig mee, ben ik begripvol en stressbestendig, en werk ik secuur en ben ik hulpvaardig. Voor mijn derde leerjaar ben ik opzoek naar een leuke, leerzame en uitdagende BBL leer-werkplek. Ik woon in Heerenveen en ga graag in gesprek over de mogelijkheden. En wie weet zit er een mooie werktoekomst na het behalen van mijn diploma in? Met 2 jaar ervaring als volledig meedraaiend assistente voor 4 dagen, ga ik 1 dag in de week naar school in Zwolle naar Het Deltion College. Dit doe ik met veel plezier, leergierigheid en enthousiasme. 
  • Lisette Ponds is op zoek naar een stageplek, voor 24 uur, in een apotheek regio Lichtenvoorde. Lisette hoopt in januari 2020 te starten met de opleiding ROC te Arnhem. Dit kan alleen als zij een stageplaats gevonden heeft. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen de ouderenzorg, is gewend veel te staan en werkt erg klantgericht. Zoek je iemand die van aanpakken weet en het werk ziet liggen? Dan heb je haar gevonden.

  • Wij helpen Kimskie Tjong graag bij het zoeken van een bijbaan binnen de farmacie. Zij is een 1e jaars master farmacie student en woonachtig te Rotterdam. Zij zoekt deze baan voor maximaal 16 uur (ook de weekenden beschikbaar) naast haar farmacie studie, binnen regio Rotterdam. Je kunt haar rechtstreeks benaderen of haar bellen op nummer 06-40344401

  • Een plek gezocht binnen regio Rotterdam. Zijn voorkeur gaat uit naar de avonden of het weekend. Hij is nu 4 jaar in Nederland en spreekt goed Nederlands. Hij was in Syrië zelfstandig apotheker en op dit moment is hij aan de Universiteit (master) te Leiden farmacie aan het studeren. 

 

 

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer BV

Birkstraat 95-7
3768 HD Soest

(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.