Kandidaten & studenten (farmacie)

“In de spotlight . . .”

Kandidaten

Kandidaten

                         Na elkaar te hebben gesproken werden wij enthousiast. Wij zijn nu voor deze kandidaten op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Kandidaat (ervaren) apothekersassistente (Zuid-Holland/Utrecht)

Zij volgt de HBO farmaceutisch consulenten opleiding. Haar passie voor de branche straalt zij uit en was voelbaar in het gesprek met haar. Haar rol als zorgverlener neemt zij serieus en zij staat graag klaar om samen met haar collega’s de kwaliteit binnen de apotheek te verbeteren. Zij gedijt in hectiek en afwisseling binnen haar werk. Zij is voor maximaal 32 uur beschikbaar.

Kandidaat (zeer ervaren) apothekersassistent (Utrecht)

Bij deze enthousiaste apothekersassistente is haar passie voor het vak duidelijk zichtbaar. Naast haar vaste baan is zij op de woensdag- en donderdagochtend beschikbaar voor andere apotheken.

Farmaceutisch manager (zzp)

Met haar jarenlange ervaring ondersteunt en ontlast zij de apotheker binnen veel werkzaamheden in de apotheek. Ook neemt zij het financiële gedeelte altijd mee in haar beslissingen. Zij omschrijft zich als leergierig, betrokken, enthousiast, meedenken en kan andere goed motiveren. Zij is woonachtig regio Zuid-Holland en voor 32-36 uur beschikbaar binnen kwadrant Amsterdam-Den Haag-Rotterdam-Gouda.

Kandidaat zeer ervaren apotheker (regio West Nederland)

Zij is een apotheker die geen uitdaging uit de weg zal gaan, maar kansen ziet. Zij heeft tevens veel ervaring bij reorganiseren en weet dit op een mensgerichte manier te realiseren. Zij omschrijft zich als een teamplayer, motivator, doorzetter, loyaal, doelgericht en met haar goede communicatieve vaardigheden is zij mogelijk de juiste persoon voor jouw apotheek? Met haar grote verantwoordelijkheidsgevoel binnen haar werk, werkt zij graag samen met het team om met elkaar de uitgestippelde paden te realiseren.

Kandidaat ervaren apothekersassistente (regio Rotterdam)

Zij heeft aangegeven naast assistente werkzaamheden binnen de farmacie, ook open te staan voor bereidingen. Hier zou zij zich dan in willen omscholen. 

Kandidaat ervaren apotheekmedewerkster (regio Ede)

Zij zoekt een apotheek waar zij de volgende stap kan maken. Namelijk een plek waar zij kan starten met de opleiding voor apothekersassistente en gelijk haar werk kan combineren met leren. Zij neemt graag haar jaren kennis en ervaring mee in deze nieuwe baan en apotheek.

Kandidaat farmkundige en apothekersassistente (regio Noorden)

Zij zet zich hard in binnen de apotheekbranche en deelt graag haar kennis met anderen, ook studenten. Zij is een aantal dagen per week beschikbaar voor andere opdrachten of inzetbaar als apothekersassistente. Zij ondersteunt apotheken als er extra hulp nodig is, bij een verlof of ziekte. Daarnaast ondersteunt zij diverse projecten zoals  het uitvoeren van medicatiebeoordelingen, verzorgen van scholing verzorgen, ondersteunen bij de kwaliteitszorg en bij het faciliteren van interne audits.

Kandidaat (medior) Doktersassistent – kwaliteitsmanagement (regio Limburg)

Zij is woonachtig in Limburg en beschikbaar voor maximaal 40 uur per week. Zij omschrijft zichzelf als sociaal, mensenmens, teamplayer, zelfstandig en werkt gestructureerd. Zij doet haar werk met veel plezier en haar interesse ligt met name bij kwaliteitsmanagement.

Kandidaat Teamleider-Apothekersassistente (Zuid-Limburg)

Zij is woonachtig in Zuid-Limburg; omgeving Geleen. Zij is op zoek naar een andere werkplek en is voor 32 uur inzetbaar. Zij omschrijft zichzelf als een zelfstandige, flexibele en sociale collega. Zij zoekt een apotheek waar zij haar jarenlange kennis en ervaring verder kan inzetten. Op een goede coachende manier werkt zij graag samen met het gehele team.

 

 

 

 

 

Studenten  (farmacie) apothekersassistent & apotheker 

Meerdere studenten regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Zuid-Holland zoeken een stageplek bij een apotheek. Neem contact op en wij sturen hun gegevens graag toe.

Daphaer doet de bemiddeling van studenten kosteloos, wij helpen en denken graag mee…

  • Een plek gezocht binnen regio Rotterdam. Zijn voorkeur gaat uit naar de avonden of het weekend. Hij is nu 4 jaar in Nederland en spreekt goed Nederlands. Hij was in Syrië zelfstandig apotheker en op dit moment is hij aan de Universiteit (master) te Leiden farmacie aan het studeren. 

  • Een stageplek apotheek gezocht voor Reza Sardari regio Rotterdam. Hij is sinds 2011 woonachtig in Nederland en per september 2019 gestart met de opleiding apothekersassistent. Hij zoekt een apotheek die hem bij de praktijkvakken kan ondersteunen, voor 2-3 dagen per week. Hij omschrijft zichzelf als eerlijk, enthousiast en als harde werker. Zijn Nederlands is goed en hij is via ons of rechtstreeks te bereiken op nummer: 06-46091928.

 

 

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer

Eigendomweg 6
3765 ED Soest
(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.