Kandidaten & studenten (farmacie)

“In de spotlight . . .”

Kandidaten

Kandidaten

 Na elkaar te hebben gesproken werden wij enthousiast. Wij zijn nu voor deze kandidaten op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Zeer ervaren farmaceutisch manager uit regio Zuid-Holland.
Zij is bijna klaar met haar opdracht en binnenkort inzet bij een andere apotheek. Waarvoor is deze enthousiaste manager op (zzp)projectbasis inzetbaar:
  • Kwaliteitsmanagement
  • Voorraadbeheer en logistiek
  • Motiveren apotheekteam, algehele personeelsmanagement
  • Aanscherpen werkprocessen
  • Ondersteuning bij diverse taken van de apotheker
  • Medisch Farmaceutische beslisregels

Zij omschrijft zichzelf: Als gedreven, betrokken, meedenkend, stimulerend, echte teamworker en met veel doorzettingsvermogen.

Kandidaat apothekersassistente (regio Dordrecht)

Zij is op zoek naar een andere baan. Zij omschrijft zichzelf als secuur, loyaal, sociaal en een harde werkster. Zij is voor maximaal 24 uur beschikbaar en heeft ervaring met Pharmacom.

Kandidaat farmaceutisch medewerker (regio Flevoland/’t Gooi)

Zij heeft al veel ervaring als medewerker en is op zoek naar een andere werkplek binnen de farmacie. Zij is fulltime beschikbaar. Zij omschrijft zichzelf als betrokken, spontaan, verantwoordelijk en behulpzaam.

Kandidaat (medior) apothekersassistent (regio Amsterdam)

Zij is op zoek naar een plek bij een ziekenhuisapotheek, het liefst op de klinische afdeling of bij het medicatieteam.

Kandidaat (ervaren) apothekersassistente (regio Zoetermeer)

Zij omschrijft zichzelf als loyaal, stressbestendig en secuur. In het gesprek wat wij met haar hadden, merkten we dat zij sociaal is, een echte teamplayer en sterk in haar communicatieve vaardigheden. Zij is beschikbaar voor maximaal 30 uur.

Kandidaat ervaren apothekersassistente (Noord-Holland, regio Alkmaar)

Zij is toe aan een nieuwe stap. Een andere apotheek/apotheekhoudende huisarts binnen regio Noord-Holland. Afwisseling en voldoening binnen haar werk vindt zij erg belangrijk, daarnaast staat zij graag aan de balie. Zij omschrijft zichzelf als rustig, gedreven binnen haar werk en verantwoordelijk voor haar taken. Wat wij zagen was een een teamplayer en een rots in de branding voor het team. Verder is zij bekend met CGM Apotheek en werk nu 32 uur per week. 

Kandidaat junior apothekersassistente (regio Maastricht)

Zij is woonachtig net over de grens in België en zoekt een fulltime baan binnen de farmacie als junior apothekersassistente. Zij omschrijft zichzelf als: leergierig, punctueel, serieus, sociaal en een harde werker. Zij is snel beschikbaar en fulltime.

Kandidaat (zeer ervaren) apothekersassistent (Utrecht)

Bij deze enthousiaste apothekersassistente is haar passie voor het vak duidelijk zichtbaar. Naast haar vaste baan is zij op de woensdag- en donderdagochtend beschikbaar voor andere apotheken.

Kandidaat apothekersassistente (Eindhoven)

Zij is naast haar andere baan 2 dagen per week flexibel beschikbaar. Zij is woonachtig regio Eindhoven en bekend met Pharmacom.

Farmaceutisch manager (zzp)

Met haar jarenlange ervaring ondersteunt en ontlast zij de apotheker binnen veel werkzaamheden in de apotheek. Ook neemt zij het financiële gedeelte altijd mee in haar beslissingen. Zij omschrijft zich als leergierig, betrokken, enthousiast, meedenken en kan andere goed motiveren. Zij is woonachtig regio Zuid-Holland en voor 32-36 uur beschikbaar binnen kwadrant Amsterdam-Den Haag-Rotterdam-Gouda.

Kandidaat zeer ervaren apotheker (regio West Nederland)

Zij is een apotheker die geen uitdaging uit de weg zal gaan, maar kansen ziet. Zij heeft tevens veel ervaring bij reorganiseren en weet dit op een mensgerichte manier te realiseren. Zij omschrijft zich als een teamplayer, motivator, doorzetter, loyaal, doelgericht en met haar goede communicatieve vaardigheden is zij mogelijk de juiste persoon voor jouw apotheek? Met haar grote verantwoordelijkheidsgevoel binnen haar werk, werkt zij graag samen met het team om met elkaar de uitgestippelde paden te realiseren.

 

 

 

 

 

Studenten  (farmacie) apothekersass. & apotheker 

Meerdere studenten regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Zuid-Holland zoeken een stageplek bij een apotheek. Neem contact op en wij sturen hun gegevens graag toe.

Daphaer doet de bemiddeling van studenten kosteloos, wij helpen en denken graag mee…

  • Lisette Ponds is op zoek naar een stageplek, voor 24 uur, in een apotheek regio Lichtenvoorde. Lisette hoopt in januari 2020 te starten met de opleiding ROC te Arnhem. Dit kan alleen als zij een stageplaats gevonden heeft. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen de ouderenzorg, is gewend veel te staan en werkt erg klantgericht. Zoek je iemand die van aanpakken weet en het werk ziet liggen? Dan heb je haar gevonden.

  • Wij helpen Kimskie Tjong graag bij het zoeken van een bijbaan binnen de farmacie. Zij is een 1e jaars master farmacie student en woonachtig te Rotterdam. Zij zoekt deze baan voor maximaal 16 uur (ook de weekenden beschikbaar) naast haar farmacie studie, binnen regio Rotterdam. Je kunt haar rechtstreeks benaderen of haar bellen op nummer 06-40344401

  • Een plek gezocht binnen regio Rotterdam. Zijn voorkeur gaat uit naar de avonden of het weekend. Hij is nu 4 jaar in Nederland en spreekt goed Nederlands. Hij was in Syrië zelfstandig apotheker en op dit moment is hij aan de Universiteit (master) te Leiden farmacie aan het studeren. 

 

 

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer

Eigendomweg 6
3765 ED Soest
(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.