Kandidaten

“In de spotlight…”

Kandidaten

Kandidaten

Na elkaar te hebben gesproken werden wij enthousiast. Wij zijn nu voor deze kandidaten op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Kandidaat Apothekersassistente en Farmakundige (regio Midden)

Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging en is centraal woonachtig en voor 36 uur inzetbaar. Zij vindt het erg leuk om projecten op te zetten en uit te voeren. Zij weet goed de verbinding te maken tussen de doelstellingen van het project en de uitvoering samen met het team. Zij is goed met cijfers en ICT.

Kandidaat apothekersassistente (regio Barneveld)

Zij is voor de maandagen extra inzetbaar bij een apotheek. Daarna zou zij voor 2 dagen kunnen komen ondersteunen. Zij is woonachtig regio Barneveld en snel beschikbaar. Zij omschrijft zichzelf als sociaal, accuraat, leergierig en betrouwbaar. Zij staat met haar kennis graag klaar om jullie cliënten te helpen.

Kandidaat Farmaceutisch Consulente (regio Midden – Gelderland)

Zij beschrijft zichzelf als volgt: Ik beschik over een ruime werkervaring. Ik ben altijd opzoek naar verbeteringen binnen het werkproces, omdat ik er van overtuigd ben dat het altijd beter kan. Doel: Efficiëntie, meer werkplezier voor het apotheekteam en verhoging van de patiëntveiligheid.

Kandidaat farmaceutisch medewerker (regio Rotterdam)

Zij is op korte termijn beschikbaar en voor 32-40 uur per week. Zij stelt zichzelf even kort voor: Ik ben een sociaal en behulpzaam persoon die graag samen werkt met andere mensen, maar ook goed zelfstandig kan werken. Ik heb geen negen tot vijf mentaliteit, en houd juist van afwisseling. Verder omschrijf ik mijzelf als een betrouwbaar persoon die haar afspraken nakomt.

Kandidaat ervaren apothekersassistente (regio Rotterdam)

Zij heeft aangegeven naast assistente werkzaamheden binnen de farmacie, ook open te staan voor bereidingen. Hier zou zij zich dan in willen omscholen. 

Kandidaat ervaren apotheekmedewerkster (regio Ede)

Zij zoekt een apotheek waar zij de volgende stap kan maken. Namelijk een plek waar zij kan starten met de opleiding voor apothekersassistente en gelijk haar werk kan combineren met leren. Zij neemt graag haar jaren kennis en ervaring mee in deze nieuwe baan en apotheek.

Kandidaat farmkundige en apothekersassistente (regio Noorden)

Zij zet zich hard in binnen de apotheekbranche en deelt graag haar kennis met anderen, ook studenten. Zij is een aantal dagen per week beschikbaar voor andere opdrachten of inzetbaar als apothekersassistente. Zij ondersteunt apotheken als er extra hulp nodig is, bij een verlof of ziekte. Daarnaast ondersteunt zij diverse projecten zoals  het uitvoeren van medicatiebeoordelingen, verzorgen van scholing verzorgen, ondersteunen bij de kwaliteitszorg en bij het faciliteren van interne audits.

Kandidaat (medior) Doktersassistent – kwaliteitsmanagement (regio Limburg)

Zij is woonachtig in Limburg en beschikbaar voor maximaal 40 uur per week. Zij omschrijft zichzelf als sociaal, mensenmens, teamplayer, zelfstandig en werkt gestructureerd. Zij doet haar werk met veel plezier en haar interesse ligt met name bij kwaliteitsmanagement.

Kandidaat Teamleider-Apothekersassistente (Zuid-Limburg)

Zij is woonachtig in Zuid-Limburg; omgeving Geleen. Zij is op zoek naar een andere werkplek en is voor 32 uur inzetbaar. Zij omschrijft zichzelf als een zelfstandige, flexibele en sociale collega. Zij zoekt een apotheek waar zij haar jarenlange kennis en ervaring verder kan inzetten. Op een goede coachende manier werkt zij graag samen met het gehele team.

Kandidaat Apothekersassistent-Teamleider (Oost Nederland)

Zij is op zoek naar een teamleidersfunctie regio Oost Nederland. Zij omschrijft zichzelf als: Positief, enthousiast, flexibel, en stressbestendig. Zij is een betrokken en verantwoordelijk assistente met een gezonde leergierigheid.

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer

Eigendomweg 6
3765 ED Soest
(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.