Kandidaten

“In de spotlight . . .”

Kandidaten

Kandidaten

Na elkaar te hebben gesproken werden wij enthousiast. Wij zijn nu voor deze kandidaten op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Kandidaat (ervaren) apothekersassistente (Zuid-Holland/Utrecht)

Zij volgt de HBO farmaceutisch consulenten opleiding. Haar passie voor de branche straalt zij uit en was voelbaar in het gesprek met haar. Haar rol als zorgverlener neemt zij serieus en zij staat graag klaar om samen met haar collega’s de kwaliteit binnen de apotheek te verbeteren. Zij gedijt in hectiek en afwisseling binnen haar werk. Zij is voor maximaal 32 uur beschikbaar.

Stageplek BBL-traject regio Friesland. Student AA zoekt apotheek…

Welke apotheek heeft een stageplek voor een enthousiaste aankomende student apothekersassistente?
Wij hebben met meerdere kandidaten contact.

Kandidaat apothekersassistente (regio Barneveld)

Zij is voor de maandagen extra inzetbaar bij een apotheek. Daarna zou zij voor 2 dagen kunnen komen ondersteunen. Zij is woonachtig regio Barneveld en snel beschikbaar. Zij omschrijft zichzelf als sociaal, accuraat, leergierig en betrouwbaar. Zij staat met haar kennis graag klaar om jullie cliënten te helpen.

Kandidaat ervaren apothekersassistente (regio Rotterdam)

Zij heeft aangegeven naast assistente werkzaamheden binnen de farmacie, ook open te staan voor bereidingen. Hier zou zij zich dan in willen omscholen. 

Kandidaat ervaren apotheekmedewerkster (regio Ede)

Zij zoekt een apotheek waar zij de volgende stap kan maken. Namelijk een plek waar zij kan starten met de opleiding voor apothekersassistente en gelijk haar werk kan combineren met leren. Zij neemt graag haar jaren kennis en ervaring mee in deze nieuwe baan en apotheek.

Kandidaat farmkundige en apothekersassistente (regio Noorden)

Zij zet zich hard in binnen de apotheekbranche en deelt graag haar kennis met anderen, ook studenten. Zij is een aantal dagen per week beschikbaar voor andere opdrachten of inzetbaar als apothekersassistente. Zij ondersteunt apotheken als er extra hulp nodig is, bij een verlof of ziekte. Daarnaast ondersteunt zij diverse projecten zoals  het uitvoeren van medicatiebeoordelingen, verzorgen van scholing verzorgen, ondersteunen bij de kwaliteitszorg en bij het faciliteren van interne audits.

Kandidaat (medior) Doktersassistent – kwaliteitsmanagement (regio Limburg)

Zij is woonachtig in Limburg en beschikbaar voor maximaal 40 uur per week. Zij omschrijft zichzelf als sociaal, mensenmens, teamplayer, zelfstandig en werkt gestructureerd. Zij doet haar werk met veel plezier en haar interesse ligt met name bij kwaliteitsmanagement.

Kandidaat Teamleider-Apothekersassistente (Zuid-Limburg)

Zij is woonachtig in Zuid-Limburg; omgeving Geleen. Zij is op zoek naar een andere werkplek en is voor 32 uur inzetbaar. Zij omschrijft zichzelf als een zelfstandige, flexibele en sociale collega. Zij zoekt een apotheek waar zij haar jarenlange kennis en ervaring verder kan inzetten. Op een goede coachende manier werkt zij graag samen met het gehele team.

 

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer

Eigendomweg 6
3765 ED Soest
(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.