Kandidaten

“ervaren kandidaten in de spotlight”

Kandidaten

Kandidaten

Na elkaar te hebben gesproken werden wij enthousiast. Wij zijn nu voor deze kandidaten op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Kandidaat farmaceutisch medewerker (regio Rotterdam)

Zij is op korte termijn beschikbaar en voor 32-40 uur per week. Zij stelt zichzelf even kort voor:

Ik ben een sociaal en behulpzaam persoon die graag samen werkt met andere mensen, maar ook goed zelfstandig kan werken. Ik heb geen negen tot vijf mentaliteit, en houd juist van afwisseling. Verder omschrijf ik mijzelf als een betrouwbaar persoon die haar afspraken nakomt.

 

Kandidaat apothekersassistente (regio Friesland)

Zij heeft ervaring binnen de openbare apotheek als apotheekhoudende huisartspraktijken. Daarnaast is zij een zeer ervaren apothekersassistent met veel expertise op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement. Woonachtig in Friesland en voor 24 uur beschikbaar. Zelf omschrijft zij zich als punctueel, sociaal, proactief, positief kritisch en analytisch. Verder staat zij ook open voor een functie buiten de farmacie branche waar zij haar kennis en ervaring verder kan inzetten, zoals farmaceutische bedrijven of een zorginstelling.

Kandidaat farmkundige en apothekersassistente (regio Noorden)

Zij zet zich hard in binnen de apotheekbranche en deelt graag haar kennis met anderen, ook studenten. Zij is een aantal dagen per week beschikbaar voor andere opdrachten of inzetbaar als apothekersassistente.

Zij ondersteunt apotheken als er extra hulp nodig is, bij een verlof of ziekte. Daarnaast ondersteunt zij diverse projecten zoals  het uitvoeren van medicatiebeoordelingen, verzorgen van scholing verzorgen, ondersteunen bij de kwaliteitszorg en bij het faciliteren van interne audits.

 

Kandidaat Apothekersassistent (regio Nijmegen) 

Binnenkort is deze (junior) apothekersassistent beschikbaar. Hij is woonachtig omgeving Nijmegen en is voor 36 uur per week beschikbaar. Hij omschrijft zichzelf als loyaal, zeer stressbestendig, sociaal en geduldig.

 

Kandidaat (medior) Doktersassistent – kwaliteitsmanagement (regio Limburg)

Zij is woonachtig in Limburg en beschikbaar voor maximaal 40 uur per week. Zij omschrijft zichzelf als sociaal, mensenmens, teamplayer, zelfstandig en werkt gestructureerd. Zij doet haar werk met veel plezier en haar interesse ligt met name bij kwaliteitsmanagement.

 

Kandidaat Teamleider-Apothekersassistente (Zuid-Limburg)

Zij is woonachtig in Zuid-Limburg; omgeving Geleen. Zij is op zoek naar een andere werkplek en is voor 32 uur inzetbaar. Zij omschrijft zichzelf als een zelfstandige, flexibele en sociale collega. Zij zoekt een apotheek waar zij haar jarenlange kennis en ervaring verder kan inzetten. Op een goede coachende manier werkt zij graag samen met het gehele team.

 

Kandidaat Apothekersassistent-Teamleider (Oost Nederland)

Zij is op zoek naar een teamleidersfunctie regio Oost Nederland. Zij omschrijft zichzelf als: Positief, enthousiast, flexibel, en stressbestendig. Zij is een betrokken en verantwoordelijk assistente met een gezonde leergierigheid.

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer

Eigendomweg 6
3765 ED Soest
(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.