Klanten

“Wat zij over ons vertellen”

Klanten

2021

Na een goed telefonisch gesprek gehad over mijn wensen en ambities. Ze hadden een leuke vacature voor mij en binnen een week was ik op gesprek bij mijn nieuwe werkgever. Ze bleven voor, tijdens en na het sollicitatie gesprek in contact met mij over de voortgang van de gespreken. Ze is en blijft begaan met je. Ik ben blij dat ze mij benaderd heeft via LinkedIn.’

Apothekersassistent openbare apotheek

2020

Vanaf het begin was er een goede relatie met Daphne. Een paar keer een goed coachingsgesprek gehad. Ze liet me telkens goed kijken naar mezelf. Wat ging goed en wat ging niet goed bij het sollicitatiegesprek. Bij ieder sollicitatiegesprek ging het steeds beter. Na ieder sollicitatiegesprek was ze telkens geïnteresseerd hoe het ging. Een echte topper.

Teamhoofd ziekenhuisapotheek

Wat was het leuk! Bedankt Daphaer. Ik heb echt genoten van deze dag. Ik vond het erg leuk om het nieuwe (voor mij) programma te leren kennen. De kleine dingetjes van de apotheek ook echt mega leuk. De collega met wie ik heb gewerkt ook geen slecht woord over te zeggen. Ik kan niet anders zeggen dat ik me in tijden zo goed heb gevoeld, na een lange werkdag.

Apothekersassistente openbare apotheek

Via Daphaer ben ik terecht gekomen bij mijn huidige werkgever. Tevens was Daphne mijn coach gedurende de eerste zes maanden. Als beginnende teamleider had ik dat nodig. Ze gaf mij veel goede adviezen waar ik wat aan had op de werkvloer. Een coach met veel kennis over de farmacie. Echt een aanrader!

Teamleider apotheek

2019

Graag wil ik dit met liefde delen aan alle anderen en natuurlijk aan de team van Daphaer. Hierbij deel ik mijn ervaring en mij nieuwe overstap bij de apotheek. Mede dankzij Daphne ben ik bij een leuke en splinternieuwe apotheek terecht gekomen in Hilversum waar ik super blij mee ben! Het was een super uitdaging voor mij aangezien ik nooit in een apotheek heb gewerkt. Door Daphaer heb ik de kans gekregen om er toch mee aan de slag te gaan. Wel een wauw ervaring moet ik jullie zeggen! Best nerveus en nieuwsgierig eigenlijk, want ben er zonder medische diploma en/of ervaring ingestapt, maar dont worry! Door de motiverende woorden en support van Daphne zelf had ik geen twijfels en stapte ik er de volle 100% in!! Ben super blij dat ik Daphaer ben tegengekomen in mijn leven.. & zou er niet zonder kunnen. En daarom deel ik dit graag aan iedereen die ook een nieuwe uitdaging aan wilt gaan binnen de farmacie. Team Daphaer staat vast en zeker voor jullie klaar!! 

Farmaceutisch medewerker openbare apotheek

Ik wil graag mijn ervaring delen die ik heb met Daphne. Ik ben heerlijk een paar jaar ertussen uit geweest, om lekker thuis met mijn dochter te zijn toen zij geboren werd. Na 3 jaar dacht ik af en toe wel ik zou ook wel weer willen gaan werken, maar vond het toch nog moeilijk om de beslissing te maken. En omdat ik de “luxe” positie had dat ik niet hoefde te werken omdat mijn man werkt. Toen ik een beetje aan het oriënteren was kreeg ik via mijn LinkedIn een bericht van Daphne, of ik misschien nog mensen wist die opzoek waren naar werk. Dus dacht ik, nou ik stuur een berichtje terug dat ik wel iemand weet ” ik zelf “. Daar kreeg ik gelijk reactie op en zo zijn wij in gesprek gekomen. De klik met Daphne was gelijk goed, en ze heeft alles echt perfect geregeld bij de apotheek waar ik op gesprek ging. Ik ben daar ook gelijk aangenomen . Alles van eerste berichtje tot nieuwe baan was gewoon in 1 week geregeld.

Ben jij opzoek naar een baan, Daphne is goed in haar werk en fijn om als tussenpersoon te hebben. Zelfs nu nog vraagt zij hoe het gaat bij mijn nieuwe baan. Je bent een topper.

Apothekersassistente

Een positieve ervaring met Daphaer en Daphne. Professioneel, maar toch rekening houdend met het menselijke aspect. De interactie was prettig en de terugkoppeling liep iedere keer vlot. Bedankt voor de mooie match!

Apothekersassistente

Als ik mijn mening verander over een persoon of een bepaalde situatie, gebeurt er iets wat ik niet eerder zag. Mensen veranderen…, de situatie kan veranderen naar iets positiefs. Wat fijn dat ik dit nu voel!
Trots op deze coachee, dit heeft zij zelf gedaan.

Coachee (anoniem)

Daphne benaderde mij via LinkedIn voor een functie bij een apotheek in Arnhem. Ik was net klaar met school, dus vroeg of de functie ook geschikt was voor een schoolverlater. We spraken af en Daphne heeft goed de tijd genomen om mij te leren kennen en te kijken wat ik al wel en niet kan. Ze heeft me voorgesteld en een dag later mocht ik al op gesprek komen! Inmiddels werk ik bij de apotheek in Arnhem en heb ik het hier erg naar mijn zin. Daphne is een warme, hartelijke vrouw die je echt wil leren kennen, zodat ze de juiste match kan maken. Ik ben blij dat ze mij benaderd heeft!

Apothekersassistent 

Dankzij de super goede coaching en begeleiding van Daphaer heb ik heel snel mijn nieuwe werkplek gevonden! Dankjewel voor jullie inzet en samenwerking! 

Apothekersassistent

 

Na mijn mail aan Daphaer werd er al snel contact opgenomen en een afspraak voor een gesprek gemaakt. Zonder vooroordelen ivm leeftijd een heel prettig gesprek gehad en is er snel gehandeld. De volgende dag had ik al een gesprek en een nieuwe baan die bij mij past. Daphne is iemand die kijkt naar de mens tegenover haar, dat is heel prettig!

Apothekersassistente

 

Voor mij heeft Daphne de perfecte baan gevonden. Een mooie combinatie van extra administratieve taken zoals roostering, financiële administratie en het werk als apothekersassistente zodat ik niet het contact met de patiënt verlies. Omdat Daphne goed naar de kandidaat en de werkgever luistert kan ze feilloos deze samenbrengen. Tijdens de sollicitatie procedure stond ze altijd klaar voor mij.

Apothekersassistente

 

De dag na het fijne gesprek wat ik heb gehad met Daphne, had ik meteen een sollicitatiegesprek bij een apotheek. Super prettig dat Daphne zo snel handelt en er voor zorgt dat ook voor mij alles goed is geregeld. Het contact met Daphne is heel prettig en open. Ik kan alles aan haar vragen op ieder moment. Dit geeft veel vertrouwen.

Apothekersassistente

2018

Daphne is een zeer ervaren, deskundige en betrokken recruiter. Ze heeft veel kennis van de farmacie wereld en geeft goede feedback tijdens de gesprekken die ik heb gehad. Haar persoonlijke benadering bij mijn sollicitatie ( via hun bureau) vond ik zeer plezierig. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan!

Apotheker

 

Na een tijdlang in het buitenland te hebben gewoond met daaropvolgend een zwangerschapsverlof, was het voor mij tijd om weer aan de slag te gaan. Maar waar begin je op zo’n moment? Dan heb je iemand nodig die niet begin over het gat in je CV, maar juist je kwaliteiten en sterke punten naar voren weet te halen. Uiteindelijk heb ik niet via Daphne een baan gevonden, maar mijn gesprekken met haar en haar feedback op mijn doelen en ambities hebben mij erg geholpen

Apothekersassistente

 

Vanuit onze organisatie waren wij met spoed op zoek naar tijdelijke invalkrachten. Nadat ik deze vraag de deur uit had gedaan werd er al snel contact met mij opgenomen en werd Daphne aan mij voorgesteld. Daphne heeft voor ons gezocht naar potentiële medewerkers. Ze zocht persoonlijk contact om onze wensen in kaart te brengen en is hier verassend snel mee aan de slag gegaan! Ze was heel transparant en gaf tijdig terugkoppeling van de status. Ook dacht ze mee over andere mogelijke oplossingen. Uiteindelijk is er geen medewerker naar voren gekomen die aansloot bij onze wensen. Toch ben ik erg blij met de manier waarop Daphne dit heeft aangepakt. 100% inzet en enthousiasme. Bedankt!

Projectleider ICT ziekenhuis

 

Bij het kennismakingsgesprek met Daphne was er direct een klik aan beide kanten. Daphne denkt goed met je mee en kent al haar “vacatures” uit haar hoofd. Ter plekke dacht ze met mij mee over wat ze voor mij kon betekenen en heeft uiteindelijk een aanbeveling gedaan bij een klant. Ook toen ik met een relatiebeding in de knoop kwam heeft ze haar hand voor mij in het vuur gestoken en de stoute schoenen aangetrokken door zelfs mijn eigen werkgever te bellen. We zijn er met zijn vieren uitgekomen en ik mag aan de slag gaan per 1 oktober. Daphne heeft mij geholpen om de volgende stap in mijn carriere te zetten door in mij te geloven. Bedankt! Ben jij opzoek naar iemand die het beste wil voor zowel de werkgever als voor jou? Bel dan Daphne!

Coordinerend apothekersassistente 

 

Het contact met Daphne is steeds prettig. Ze is erg goed bereikbaar en luistert goed naar mijn wensen/vragen. Zaken worden snel geregeld, naar volle tevredenheid. Kortom, helemaalprima.

Doktersassistente

 

Daphne heeft ons super geholpen met het aandragen van hele fijne en bekwame assistentes. Heel erg bedankt!

Apotheker

 

Ik heb Daphne als betrokken, realistisch en resultaatgericht ervaren. Het contact verliep snel via Whatsapp, zelfs ‘s avonds en in het weekend; wat ik best bijzonder vind. Daphne probeert een goede match te vinden tussen werkgever en werknemer. En zet zich daarvoor voor 100% in!

Apothekersassistente

 

Daphne is een zeer betrokken recruiter/consultant en dat doet ze met veel overtuiging. Op de juiste momenten geeft ze feedback waar nodig en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Zeker aan te bevelen!

Apotheker

Contactgegevens

Daphaer BV

Eigendomweg 6
3765 ED Soest

(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.