Intervisie ondersteuning apothekersassistenten uit werkveld

Graag stellen wij iedereen voor:

In 1998 heb ik mijn diploma apothekersassistente mogen ontvangen. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als apothekersassistente in de openbare apotheek en de instellingsapotheek. In deze tijd heb ik veel kennis opgedaan door de praktijk, maar ook door de vele nascholing en trainingen die ik gevolgd heb. Deze kennis en ervaring wil ik graag delen. Daarom vind ik het belangrijk om met collega’s in gesprek te gaan. Waar loopt men in de praktijk tegenaan? Hoe lossen andere collega’s dit op? Welke talenten bezit iemand en hoe kun je deze in de praktijk inzetten? Collega’s tips en handvatten meegeven waar ze daadwerkelijk wat aan hebben in de praktijk.

Pauline van Tegelen (regio Limburg)

 

 

Mijn naam is Iris Mulder en ik ben op dit moment werkzaam in een openbare apotheek. Ik heb nadat ik mijn diploma heb behaald, in verschillende takken van de farmacie ervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt in het ziekenhuispotheek, bij een huisartsenpraktijk en in een grote openbare apotheek. Ik werd benaderd door Daphne om haar te ondersteunen bij het opzetten van intervisie bijeenkomsten in het noorden van het land. Ik hoefde hier niet lang over na te denken.Ik deel graag de kennis, en ervaring die ik heb met andere apothekersassistenten. Ook ben ik er van overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren door intervisies. Ik ben erg blij met mijn baan, en hoop nog lang dit vak uit te mogen oefenen.

Iris Mulder (regio Noord)

 

 

Mijn naam is Bertine van Voorst en ik ben 37 jaar. Momenteel ben ik voor 32 uur werkzaam als farmaceutisch consulent in de poliklinische 24 uur apotheek te Hoorn. Vanaf 2000 ben ik apothekersassistente en in 2013 heb ik de opleiding FC afgerond. Inmiddels heb ik veel ervaring in de apotheek, mijn grote drijfveer in mijn werk is het verbeteren van de patiëntenzorg. Doordat ik inmiddels veel ervaring heb in zowel de primaire als de aansturende processen in de apotheek, vind ik het erg leuk om samen met Daphne te werken aan de intervisie bijeenkomsten.

Bertine van Voorst (regio Noord-Holland)