Daphaer

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Daphaer

Daphaer

Mensen die werken in een boeiende en inspirerende werkomgeving laten organisaties groeien en bruisen. Dit bereiken wij door de mensen en organisaties te verbinden waarbij de mens centraal staat. Met hart en ziel dragen wij zorg voor de juiste mensen op de juiste plek en ondersteunen met advies.

Onze persoonlijke manier van werken richt zich op de kwaliteit en bestendigheid van de relatie en zijn oprecht geïnteresseerd wat mensen beweegt. Onze betrokkenheid en nauwe verbondenheid met het werkveld is onze sleutel tot succes. Wij doen het samen en komen naar je toe. Onze kracht is focus te houden op de harmonie binnen de organisatie. Dit doen we door oprecht geïnteresseerd  te zijn in de mens en samen te werken aan de bestendige verbinding.

 

verbinder in zorg

 

Aernoud Pasop gaat in zijn vrije tijd de bossen in op zijn mountainbike en luistert graag naar muziek.

Hij werkt als zelfstandige binnen Daphaer en zijn bedrijf Witkolk .

Met zijn bedrijfskundige expertise ondersteunt hij bij de werkzaamheden binnen Daphaer. Aernoud richt zich daarnaast op samenwerkingsvraagstukken en is stagebegeleider voor onze HU Utrecht studenten van de opleiding Farmakunde.

Als verbinder en generalist is hij hier volledig in zijn kracht.

Daphne Pasop-Hendriks speelt in haar vrije tijd graag cello, roeit (lid van roeivereniging) en geniet van heerlijke wandelingen door de natuur. Daphne is een ervaren en gecertificeerd mediator, coach en trainer.

Naast haar enthousiasme, open, creatieve en betrouwbaarheid, is zij erg flexibel en oprecht geïnteresseerd.
De passie van Daphne wordt omarmd binnen haar werk om andere mensen te helpen en begeleiden. Die ene glimlach of begrip voor een situatie (van de klant) maakt al veel goed en geeft Daphne een warm gevoel.
 
Daphne is ruim 30 jaar actief werkzaam binnen de farmacie branche. Haar persoonlijke aanpak staat altijd voorop, deze neemt Daphne ook mee naar de tandartspraktijken. Een andere branche waar Daphaer zich actief inzet.
Naast de farmacie branche zet Daphne zich actief in binnen Buurtwacht Soest als beheerder en coördinator voor gemeente en politie binnen Soest. En is daarnaast een van de bestuursleden bij Veiligheidsinitiatief, een vereniging die zich hard inzet samen met burgers waaronder ook huiselijk geweld. Wat weer mooi samenkomt met de melding ‘Masker19’, voor meldingen huiselijk geweld bij de apotheek.

Saskia Beckers (zzp) is onze samenwerkingspartner. Saskia heeft naast de passie voor haar werk een passie voor zeilen. Als schipper en trainer is ze actief in het begeleiden van (aankomende) zeilers zowel in binnen- als buitenland. Het optimaal en met plezier op elkaar afstemmen van processen zorgt zowel aan boord als in de bedrijven die ze begeleidt, voor een optimaal resultaat.

Saskia’s kracht ligt in het optimaliseren en trainen van operationele- en zorgprocessen, waarbij ze voor apotheken de term zorgvriendelijk heeft geïntroduceerd en dit daadwerkelijk weet te verankeren in het dagelijks denken en handelen in de apotheek. Met een achtergrond als Farmaceutisch Consulent aangevuld met Lean Six Sigma Black Belt heeft Saskia een jarenlange ervaring in en rond om de apotheek in de vorm van opleider en begeleider van assistentes en assistentes in opleiding, apotheekteams en apothekers.

Metafoor Daphaer

Water kan heel langzaam stromen tot zeer woest. Gezond water stroomt en leeft. Stilstaand water in een poel bederft. Het water mag niet hard opspatten tegen grote brokken rots die de doorstroming belemmeren. Daphaer ziet de mens in de organisatie als water en de knelpunten binnen een organisatie als keien in de bedding. Kabbelend water staat in onze ogen gelijk aan de juiste match en bruisende mensen binnen de organisatie.

Contact

Contact

  Contactgegevens

  Daphaer BV

  Eigendomweg 6
  3765 ED  Soest

  (06) 15231269 (Aernoud)
  (06) 12437776 (Daphne)

  Algemene voorwaarden

  Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

  Privacyverklaring

  Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

  Nieuws

  Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.