Daphaer

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Daphaer

Daphaer

Daphaer is een bekwaam werving- en selectiebureau voor de farmacie en apotheekhoudende huisartsenpraktijken binnen heel Nederland. Mensen die werken in een boeiende en inspirerende werkomgeving laten organisaties groeien en bruisen. Dit bereiken wij door de mensen en organisaties te verbinden waarbij de mens centraal staat. Met hart en ziel dragen wij zorg voor de juiste mensen op de juiste plek en ondersteunen met advies.

Onze persoonlijke manier van werken richt zich op de kwaliteit en bestendigheid van de relatie en zijn oprecht geïnteresseerd wat mensen beweegt. Onze betrokkenheid en nauwe verbondenheid met het werkveld is onze sleutel tot succes. Wij doen het samen en komen naar je toe. Onze kracht is focus te houden op de harmonie binnen de organisatie. Dit doen we door oprecht geïnteresseerd  te zijn in de mens en samen te werken aan de bestendige verbinding.

 

 

 

Bestendig verbinden door doen

 

Aernoud Pasop gaat in zijn vrije tijd de bossen in op zijn mountainbike en luistert graag naar muziek.

Hij werkt als zelfstandige binnen Daphaer en zijn bedrijf Witkolk .

Met zijn bedrijfskundige expertise ondersteunt hij Daphne bij de werkzaamheden binnen Daphaer. Aernoud richt zich daarnaast op samenwerkingsvraagstukken.

Als verbinder en generalist is hij hier volledig in zijn kracht.

Daphne Pasop-Hendriks speelt in haar vrije tijd graag cello, roeien (lid van roeivereniging) en genieten van heerlijke wandelingen door de natuur. Daphne is een ervaren en gecertificeerd mediator, coach en trainer. Daphne is enthousiast, open, creatief, betrouwbaarheid, flexibel, doelgericht en daadkrachtig.

De passie van Daphne wordt omarmd binnen haar werk om andere mensen te helpen en begeleiden. Die ene glimlach of begrip voor een situatie (van de klant) maakt al veel goed en geeft Daphne een warm gevoel.

Daphne is ruim 29 jaar actief werkzaam binnen de branche. Haar persoonlijke aanpak staat voorop.

Sinds oktober 2019 werk ik, Linda Middelkoop, bij Daphaer als recruiter/ consultant.

Naast mijn werk in een openbare apotheek was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mijn 12 jaar ervaring in de apotheek als apotheekmedewerker, apothekersassistente en als farmaceutisch consulent wil ik graag inzetten tijdens mijn werk bij Daphaer. Verder ben ik ook actief voor Optima Farma, de beroepsgroepvereniging voor apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en farmakundigen. In mijn vrije tijd ben ik in mijn moestuin te vinden of lees ik graag een boek. Vol enthousiasme en met een leergierige houding hoop ik nieuwe ervaringen op te doen en een waardevolle bijdrage te leveren aan Daphaer.

Saskia Beckers heeft naast de passie voor haar werk een passie voor zeilen. Als schipper en trainer is ze actief in het begeleiden van (aankomende) zeilers zowel in binnen- als buitenland. Het optimaal en met plezier op elkaar afstemmen van processen zorgt zowel aan boord als in de bedrijven die ze begeleidt, voor een optimaal resultaat.

Saskia`s kracht ligt in het optimaliseren en trainen van operationele- en zorgprocessen, waarbij ze voor apotheken de term zorgvriendelijk heeft geïntroduceerd en dit daadwerkelijk weet te verankeren in het dagelijks denken en handelen in de apotheek. Met een achtergrond als Farmaceutisch Consulent aangevuld met Lean Six Sigma Black Belt heeft Saskia een jarenlange ervaring in en rond om de apotheek in de vorm van opleider en begeleider van assistentes en assistentes in opleiding, apotheekteams en apothekers.

Metafoor Daphaer

Water kan heel langzaam stromen tot zeer woest. Gezond water stroomt en leeft. Stilstaand water in een poel bederft. Het water mag niet hard opspatten tegen grote brokken rots die de doorstroming belemmeren. Daphaer ziet de mens in de organisatie als water en de knelpunten binnen een organisatie als keien in de bedding. Kabbelend water staat in onze ogen gelijk aan de juiste match en bruisende mensen binnen de organisatie.

Contact

Contact

Contactgegevens

Daphaer

Eigendomweg 6
3765 ED Soest
(06) 15231269 (Aernoud)
(06) 12437776 (Daphne)

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.