Over ons

Daphaer is de verbinder die weet dat een organisatie bestaat uit een structuur ‘harde zijde’ en de mens ‘zachte zijde’. Wij richten ons hierop ook, door onze expertise actief en samen in te zetten. Aernoud E. Pasop en Daphne B. Hendriks zijn beide eigenaar van Daphaer.

De founders

linkedin_256

Aernoud E. Pasop

Aernoud is in 1968 geboren in Hattem. In zijn vrije tijd gaat hij de bossen in op zijn mountainbike, luistert naar muziek en leest hij graag. Hij werkt als zelfstandige en heeft naast Daphaer zijn bedrijf Witkolk.

Aernoud verbindt zijn bedrijfskundige expertise als zijn projectmanagement en  procesmanagement expertise met de ‘zachte’ menselijke expertise van Daphne.

Aernoud is als verbinder en generalist volledig in zijn kracht. Door zijn flexibiliteit kan hij snel schakelen in een dynamische omgeving. Aernoud is een verbinder en mensgericht. Levert wat hij belooft. Zijn helicopterview geeft hem de mogelijkheid om problemen integraal te benaderen en bruggen te slaan tussen eilandjes binnen een organisatie. De mens hierin is essentieel. Verbinden en betrokkenheid is het sleutelwoord tot succes. Dit is wat Aernoud doet: verbinden van proces en inhoud met aandacht voor de mens.

linkedin_256

Daphne B. Hendriks

Daphne is geboren in Amersfoort op 11 juli in 1970. Haar gehele leven heeft naast het werk in het teken van 1 grote hobby gestaan, namelijk paardensport. Nu bedrijft haar dochter deze mooie sport. Op dit moment is Daphne meer bezig met golfen, wandelen en cello spelen.

Daphne richt zich op de menselijke organisatiekant binnen Daphaer. Ze versmelt haar expertise met de bedrijfskundige expertise van Aernoud. Daphne is een ervaren en gecertificeerd mediator,coach als trainer. Waarvan al vele jaren actief werkzaam binnen de farmaciebranche, ook in de rol van recruiter. Daphne is enthousiast, open, creatief, betrouwbaarheid, flexibel, doelgericht en daadkrachtig. De passie van Daphne wordt omarmd binnen haar werk om andere mensen te helpen en begeleiden. Die ene glimlach of begrip voor een situatie (van de klant) maakt al veel goed en geeft Daphne een warm gevoel.

Informatie aanvragen

Metafoor

Water kan heel langzaam stromen tot zeer woest. Gezond water stroomt en leeft. Stilstaand water in een poel bederft. Water stroomt door rivieren en meren met als doel de zee te bereiken. Zo zien wij een organisatie. Omdat te bereiken heeft een gezonde organisatie een duidelijke doel voor ogen met bruisende mensen.  Het water moet niet hard opspatten tegen grote brokken rots die de doorstroming belemmeren. Zoals water een rivierbedding heeft en kribben in de rivier die het water reguleren, heeft een organisatie een goede en duidelijke structuur nodig met goedlopende processen. Daphaer ziet de mens in de organisatie als water en de knelpunten binnen een organisatie als keien in de bedding.