Projectsamenwerking met Stef Vedder ‘Kunst met Ballen’

Beeldend kunstenaar en werkzaam vanuit Bunschoten, een dorpje met een rijke historie, gelegen aan het water waar de traditie nog volop terug te vinden is in het dagelijkse leven. Stef Vedder, geboren op 3 oktober 1965, is kunstenaar, grafisch vormgever en conceptdenker. Stef is opgeleid tot docent tekenen/handvaardigheid maar heeft het onderwijs na de opleiding de rug toegekeerd. Na enkele omzwervingen heeft hij zich om laten scholen tot Grafisch Vormgever.

Hij ziet overal een uitdaging in. In 2004 was het een muurschildering aan de rand van een golfbaan in Zuid Frankrijk. Geen project is te gek. Stef Vedder is veelzijdig en niet binnen een bepaalde stroming te vangen. Zijn inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven. Of het nu gaat om zijn schilderijen of beelden. Het maakt niet uit.

Heel bijzonder is het project “Kunst met ballen” in 2014/2015. Een project waar hij door gebruik te maken van 17.000 tennisballen een uniek kunstwerk gaat creëren bij de uitvalswegen van Bunschoten Spakenburg.

images (45)        images (15)

Daphaer ondersteunt Stef Vedder bij de sales en de projectmanagement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *