Recruitment kandidaat

“Wij zien de mens, jouw kwaliteiten en kennis”

Recruitment

Recruitment Kandidaat

Wij richten ons volledig op de farmacie branche, en alle functies waar een farmacie achtergrond noodzakelijk is. Voor een uitdagende baan bij een openbare apotheek, ziekenhuisapotheek, instellingsapotheek, bereidingsapotheek of apotheekhoudende huisartsenpraktijk moet je namelijk bij Daphaer zijn. Daarnaast alle functies waar een farmacie achtergrond noodzakelijk is, denk o.a. aan specifieke sales- en farmaceutische functies binnen de farmaceutische industrie. Onze focus blijft binnen de farmacie. Promo video Daphaer.

Bij recruitment gaat het om de juiste match, waarbij onze persoonlijke aanpak voorop staat. Met deze focus streven wij naar langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Jij vindt de juiste werkplek…

Onze werkwijze

 • Wij bezoeken altijd alle werklocaties, dit geeft ons een compleet beeld van de apotheek.
 • We maken met jou een afspraak, op kantoor of ergens op een locatie in Nederland, om te luisteren naar je persoonlijke wensen.
 • Wij leggen jouw wensen naast de mogelijkheden bij onze opdrachtgever, en bij een passende match wordt je door ons aan onze opdrachtgever voorgesteld.
 • Bijna (95%) iedere voorgestelde kandidaat wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 • Eventueel kun je, in overleg, een dagdeel meelopen in de apotheek om alvast een gevoel te krijgen van je toekomstige werkplek.
 • Uiteindelijk teken je een overeenkomst bij onze opdrachtgever waar je in (vaste) dienst gaat, of word je via ons gedetacheerd.

Bij iedere opdracht zoeken wij naar de juiste match en kijken wij niet alleen naar het invullen van de werkzaamheden. Natuurlijk houden we rekening met de wensen van de opdracht maar ook of de kandidaat past in de organisatie en kennis heeft van de uit te voeren werkzaamheden. Wij zien de organisatie als een team met samenwerkende mensen en zoeken vanuit dit oogpunt.

Verder werken wij actief samen met zzp apothekers, apothekersassistenten en doktersassistenten. Via ons zijn zij inzetbaar bij onze opdrachtgevers.

Wij hebben verbinding met de apotheekbranche, als samenwerkingspartner van Optima Farma en werken intensief samen.

Daarnaast organiseren wij online intervisie voor apothekersassistenten, daarnaast met de huidige StiPCo subsidie is team intervisie op eigen locatie ook mogelijk.

 

Voor meer informatie neem je gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen.

 

Contact

Contact

  Contactgegevens

  Daphaer BV

  Eigendomweg 6
  3765 ED Soest

  (06) 15231269 (Aernoud)
  (06) 12437776 (Daphne)

  Algemene voorwaarden

  Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

  Privacyverklaring

  Voor de privacyverklaring kunt u hier klikken.

  Nieuws

  Voor het laatste nieuws en verwijzingen naar interessante artikelen kan je terecht op onze Homepage.