Sales

Sales is een vak

Met ruim 10 jaar ervaring binnen de sales ondersteunen wij bedrijven, ondernemers en verkopers binnen het salesvak. Daphne werkt vanuit haar passie met veel enthousiasme binnen het salesvak en is daarnaast erg innovatief.

_MRT4376

Langdurige relatiebinding is een basisregel bij de eerste kennismaking. Verdiepen in de klantenwens, investeren in de relatie en goede nazorg bieden. Daphaer heeft meerdere samenwerkingsverbanden, zodat bepaalde expertise goed ingezet kan worden. Alles voor een rendement verhoging, goed resultaat en leveren van een goede kwaliteit.

Daphaer verzorgt de sales & marketing voor bedrijven in de breedste zin van het woord. Van uitvoering, coaching, mystery guest tot salesstrategie. We werken bij de uitvoering van sales op ‘no-cure, no-pay’ basis of vertaalt in salestermen ‘no sales, no money’. Tegenwoordig wordt de sales steeds vaker door externe bedrijven gedaan. Daphaer staat graag klaar om deze ondernemers hierbij te ondersteunen. Vooraf werken wij met een salesplan gericht op de wensen van de ondernemer die de sales wil uitbesteden. Een goede markt- en concurrentie analyse en bedrijfsstrategie zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

Op dit moment verzorgt Daphaer de sales voor meerdere ondernemers. Daphaer heeft ook samenwerkingen met andere ervaren salescollega’s, om samen de opdracht breder uit te kunnen zetten naar een goed resultaat.