Starten met een onderneming…

Wat is je strategie?

Wil jij als zelfstandige ondernemer aan de slag gaan, dan komen er ongetwijfeld vraagstukken op jouw pad waar je zowel een goed antwoord als een oplossing voor moet hebben.

Een gedegen ondernemingsplan vormt een belangrijke basis voor je onderneming. Het dwingt je tot nadenken over alle elementen om je bedrijf een goede start te geven. Loop je tegen zaken binnen dit ondernemingsplan aan? Moet je een ondernemingsplan opstellen voor de bank, om financiering aan te vragen, of stel je dit plan voor jezelf op? Daphaer gaat je ondersteunen in deze bouw- en startfase. We ondersteunen vanaf de basis tot aan een gedegen ondernemersplan, waarmee je goed beslagen ten ijs naar de bank kan gaan.

Waar staan wij bij stil?

Daphaer doorloopt samen met jou de verschillende aspecten van het plan. Te beginnen met jezelf binnen de onderneming. Het doel is een volledig en goed onderbouwdondernemingsplan. Je wordt gedwongen om goed na te denken, te concretiseren en te focussen.Daarna kun je werkelijk je plannen uit te voeren. De stappen die we met je doorlopen staan hieronder.

Traject ondernemen

  • Aan de slag met een format ondernemingsplan
  • Maken van onze online E-Scan voor Ondernemers gericht op jezelf of op samenwerkingen
  • Wat zijn je sterke en mindere ondernemerskanten
  • Concurrentieanalyse en de markt
  • Opstellen van je bedrijfsvisie en missie
  • Opstellen van de gekozen strategie
  • Vormgeven van de organisatie
  • Financieringsplan
Klik hier om ons Daphaer ondernemersplan format (in Word) te downloaden en ermee aan de slag te gaan

Na het doorlopen van al deze aspecten is jouw ondernemingsplan klaar. Je hebt zelf het plan geschreven en kent alle aspecten door en door. Daarna presenteer je jouw ondernemingsplan aan ons in maximaal 30 minuten, zodat je klaar bent om met de bank in gesprek te gaan.

Kosten voor dit gehele traject: €850, – excl. btw, reiskosten en locatiekosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *