Samenwerken met anderen en met jezelf

Golfclinic

Vaak hoor je: ‘Ik ga met hem of haar maar eens een baantje lopen, dan weet ik direct wat ik aan hem/haar heb…..’ Maar ken je jezelf ook goed?

 

weten- begrijpen- vertrouwen

In deze golfclinic leer je meer en begrijpen je beter de verschillende golfclubs. We nemen je mee op avontuur, met een positieve mindset op weg naar mooie resultaten. Je gaat aan de slag met jouw (samenwerkings-)leerdoelen. Het golfspel spiegelt goed hoe je in elkaar zit en richt zich op je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.Naast hoe beter samen te werken.

Vaak hoor je: ‘Ik ga met hem of haar maar eens een baantje lopen, dan weet ik direct wat ik aan hem/haar heb…..’ En dat is waar. Maar ken je jezelf ook goed? En bekijk het eens vanuit een andere invalshoek, namelijk de samenwerking die er al is en die je wilt verbeteren.

Deze clinic is ontstaan vanuit onze coachexpertise, ondernemersknelpunten van klanten en onze eigen passie voor golfen- wat zowel Aernoud Pasop als Daphne Hendriks actief doen.

De grootste tegenstander ben jij

Golfcoaching is een systeem om jou te ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. En kan gericht worden op de samenwerking tussen mensen/partijen. De ene keer gaat het golfen super en soepel en andere keer word het niets! Wat is er mooier dan het mentale met het emotionele deel van jou te verbinden met je fysieke performance? Binnen de golfsport beweeg je steeds tussen focus houden en uit deze focus zijn, hoe ga je hiermee om? Denk bv aan een waterhindernis, sla je de bal dan anders?

Wij richten ons op 3 aspecten, namelijk het mentale, fysieke en het emotionele aspect. Deze onderdelen kom je ook o.a. binnen je werk of privé leven tegen en versterken je. Binnen de golfsport kom je met de volgende elementen in aanraking:

 • interactie
 • techniek
 • onder druk presteren
 • zelfreflectie
 • persoonlijke competenties
 • je doel
 • mentale aspect
 • focus, concentratie
 • plezier

 

Programma golfclinic  ‘ Verbeter je golftechniek’
Samenwerken met anderen en jezelf.

Locatie Golfbaan Soest – aanvang 13:00 uur tot 19:30 uur. Kosten €150,- p.p.(excl. btw).

Investeer in jezelf en geef je op voor deze leerzame golfclinic. Interesse, laat het ons weten. Deze clinic kan ook als teamclinic (-building) worden afgenomen, maatwerk in overleg.

In totaal verzorgen wij 2 verschillende clinic programma’s:

 1. voor golfers ‘verbeteren van je golftechniek’
 2. voor niet-golfers ‘maak kennis met de golfsport’

Clinic programma 2016

Technische kant van de verschillende golfclubs
Putten, Chippen, Swing en Bunker technieken
Volledige 9 holes lopen met coaching
Maximale 8 personen per clinic
Inclusief 3 consumpties en een diner
Inclusief 2 ervaren golfpro’s en ervaren coach

Daphaer werkt hier actief samen met twee ervaren golfprofs, namelijk Vincent McKeon en Stuart Burley.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *